Mammadamen.com

mammad feat

20 apr Mammadamen.com

 
Hvorfor startet du å blogge?
 
En av målsetningene med bloggen Mammadamen er å vise at du kan være ei oppegående dame uansett interesser. Kvinner dominerer sosiale medier, leser flere bøker enn menn og kunne gjerne fått mer medieplass i samfunnsdebatter. Samtidig har mange av de samme kvinnene også mer feminine interesser som mote og mammaliv. Mammadamen.com kombinerer disse temaene, og er sånn sett egentlig damemagasinet jeg selv savner.
 
 
Er du i jobb?
 
Jeg jobber med digital kommunikasjon og fundraising i Norsk Luftambulanse, og synes det er veldig gøy. For eksempel lager jeg reklamekampanjer på Facebook og i andre sosiale medier. Jeg har jobbet som tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver i 13 år, og er glad for at jeg i dag kan bruke kompetansen min for en god sak som luftambulansen.
 
 
Hvordan har livet ditt forandret seg etter du fikk barn?
 
Dramatisk! Jeg har gått fra å være karrierefokusert og egosentrisk bydame med høyt kulturkonsum til å bli hjemmekjær familiekvinne i tomannsbolig. Før gikk ferien til land som India og Kambodsja, nå blir det Hellas og Italia.
 

 
Hva er dine interesser?
 
Jeg liker jo aller best å være med sønnen min på to år og familien min. Mammadamen.com gjenspeiler interessene mine veldig godt. Jeg er glad i å skrive, og blogger mest om bøker, politikk, samfunn, sosiale medier, trender og mote, og mammaliv. Det er også mine interesser.
 
 
Hva er dine framtidsplaner?
 
Jeg venter mitt andre barn i slutten av mai, og klarer nesten ikke å tenke lenger frem enn det! Når det gjelder Mammadamen.com vil jeg fortsette å bruke bloggen for å skape fokus omkring kvinnerelaterte temaer og nyheter som ofte ikke får den oppmerksomheten de fortjener i tradisjonelle medier. Å skape engasjement og debatt omkring temaer som
opptar meg blir stadig en viktigere del av bloggen min.
 
 
Har du noen forbilder?
 
Bestemoren min! Hun er ei fantastisk dame på 92 år som har stått på gjennom hele livet – drevet gård alene, vært ei stødig klippe for hele familien og alltid forstått å være empatisk og rettferdig.
 
 
Hvordan ser en typisk dag ut for deg?
 
Jeg blir vekket omkring halv seks av en liten fyr som vil se film på mammas Iphone. Deretter er det frokost og aviser. Jeg elsker aviser, men blir ofte avbrutt av toåringen som hater aviser. Senest halv ni er jeg på jobb, og jobbdagen starter ofte med møter. Ettermiddagene tilbringer vi mest hjemme. Jeg bruker mye tid på å leke med sønnen min. Vi bor i en “lyckliga gaten” med flere andre småbarnsfamilier, og det er lett å være sosial for både store og små. Når sønnen min har lagt seg leser jeg, eller blogger. Akkurat nå ser mannen min og jeg fjerde sesong av MadMen så fort toåringen har sovnet.
 
 
Vi gratulerer mammadamen.com med ukas blogg!
 
 

Vil du bli kåret til ukens blogg? Meld deg på her!

Ditt navn (obligatorisk)
E-post (obligatorisk)
Bloggadresse (obligatorisk)
Tags: