Martine Lunde er kanskje best kjent som hele Norges Instagram-dronning, med en hel hærskare av følgere som sluker hvert eneste bilde hun legger ut. I tillegg har hun nå nylig blitt enda bedre kjent som kontroversiell deltaker på Paradise Hotel. Imidlertid er Martine Lunde også en av Norges mest kjente og populære bloggere, med titusenvis av besøkende som vil se bildene hennes og samtidig lese det hun har å si om verden og sitt eget liv. Selv opplever hun ofte at andre ser ned på henne og tror hun er dum på grunn av utseendet, men hun ser det som en fordel at andre undervurderer henne. Hun oppfatter seg nemlig som en intelligent og veltalende ledertype som raskt kan overbevise andre om at de tar feil av henne.

Den største kontroversen rundt Martine Lunde har vært det som nærmest må fremstå som en skandale, med påfølgende mediestorm og hatefulle ytringer, i programmet Paradise Hotel som går på TV3. Her hadde Martine kommet helt til finalen, der hun møtte sin populære motstander Kevin Gustavsson. Årsaken til skandalen var som mange vil huske at Martine slapp kula, slik at Kevin gikk glipp av pengepremien for seieren i Paradise. Dette vakte sterke reaksjoner blant de mange som heiet på den unge mannen, og utrolig nok sendte tusenvis av mennesker penger til ham for å kompensere for det de mente var urettferdighet.

Parallelt med denne demonstrasjonen av kjærlighet til vinneren kom det imidlertid også tilsvarende sterke og negative reaksjoner mot Martine Lunde. Hun har fått kjørt seg både på Instagram, på bloggen sin, og til og med via SMS på egen telefon. I flere tilfeller har hun blitt truet på livet, og måttet vurdere å politianmelde truslene. Hun er tross alt bare en 21 år gammel jente som har deltatt i et litt tullete realityprogram på TV. I mange tilfeller har det vært barn helt nede i barneskolealder som har ønsket seg at hun skulle dø på de grusomste måter.

For det meste lever Martine av Instagram, der hun ofte poserer på provoserende vis og viser frem kroppen sin. Særlig hennes bilder kun iført bikini er svært populære og tiltrekker seg mye oppmerksomhet. I tillegg bruker hun altså bloggen sin til å fortelle om hvem hun er som person og hva hun driver med i det daglige, inkludert samvær med kjæresten Aleksander som også er kjent for sine aktiviteter på YouTube. At hun for tiden er bosatt i Spania gjør det selvfølgelig enda lettere enn før å følge opp både Instagram og blogg med lettkledde bilder daglig.

Et problem Martine ofte opplever er at nordmenn, både hjemme i Norge eller på ferie i Spania, kjenner igjen henne og begynner å snikfilme eller snikfotografere. Dette er selvfølgelig flatterende på et vis, men det kan være en litt ubehagelig følelse også for en kjendis som selvfølgelig er glad for oppmerksomhet. Martine har derfor oppfordret alle som kjenner henne igjen til å ta kontakt og få tatt bilder sammen på ordentlig vis, slik at man ikke trenger seg på i hemmelighet.