Outfits uten makeup

blogitformat copy

07 mai Outfits uten makeup

Nå som er våren er her er det en perfekt mulighet å la huden puste og få solen til å gi farge i ansiktet. Personlig har jeg blitt mer opptatt av at huden skal puste, dette har gitt huden resultater, den ser både sunnere og friskere ut.  Jeg vil vise dere noen kule looker som jeg har tatt utgangspunkt i, de ser bra ut selv om man ikke har makeup. Flere kjendiser gjør det, og jeg liker å hente litt inspirasjon fra de.


Taylor Momsen fra Gossip Girl har stil og ser kul ut, selv med et usminket ansikt.


Kate Bosworth er ofte å se uten makeup, her er fem stiler fra henne.


Whitney Port ser alltid smashing ut, også uten sminke.

Mine forslag til tilbehør som passer et usminket og naturlig ansikt.
1. Converse
2. Hatt
3. Solbriller
4. Dressjakke
5. Skjerf

Jeg har også laget mine egne outfits uten makeup.


Stil uten makeup #1, med converse, skinnbukse, oversized tee og en oversized dongerijakke.


Stil uten makeup #2, med støvler, en komfortabel bukse, stort skjerf og brun skinnjakke.


Stil uten makeup #3, med converse, bukse som er høy i livet, tee, cardigan, veske og hatt.


Stil uten makeup #4, med støvler, svarte bukser og skjorte.

Les mer på bloggen min her.

Tags: