Sophie Elise, som egentlig heter Sophie Elise Steen Isachsen, er kanskje den mest kjente og populære av alle bloggerne i Norge. Hun er bare 22 år gammel, men har allerede rukket å utmerke seg på en lang rekke områder. I tillegg til å være blogger har hun også deltatt i realityprogram på TV og utgitt hitlåter, samt utgitt selvbiografi. Dessuten har hun ved flere anledninger vakt oppmerksomhet med sitt politiske engasjement, som også har blitt kommentert av Norges fremste politikere.

Sophie Elise har blitt kjent gjennom sin blogg, og i dag lever hun av å blogge. Reklame- og sponsorinntektene hun tar inn gjennom sin blogg, i tillegg til donasjoner fra leserne, gir henne en solid millioninntekt hvert år. Bloggen handler først og fremst om henne selv og hverdagslige gjøremål, samt typiske rosabloggemner som sminke, mote, og den slags. Utover dette har hun i stadig økende grad markert seg som samfunnsdebattant. Hun har blitt kåret til Medie-Norges mektigste kvinne på grunn av sin store innflytelse på unge kvinner.

Sophie Elise startet bloggen sin som en oppmerksomhetssøkende tenåring i Harstad som ønsket å nå ut til andre jenter som stred med de samme tingene som henne. Senere har bloggen og personen Sophie Elise vært i rivende utvikling, og hun definerer seg selv i dag som “blogger, influencer, tv-ansikt, DJ og nå forfatter.” Hun er tydeligvis en jente med store ambisjoner og sterk vilje til å oppfylle dem, skjønt det ikke alltid er klart hva som er det endelige målet for hennes virksomhet. Selvfølgelig er mye av målet som alltid i dagens medievirkelighet først og fremst å generere oppmerksomhet rundt sin egen person, og det har hun virkelig lyktes med. Per i dag har hun for eksempel mer enn 350 000 følgere på Instagram.

Noe av grunnen til at Sophie Elise startet bloggen sin var at hun var opptatt av utseendet, men samtidig følte at hun hadde noe mer å by på. Derfor søkte hun til nettet for å få uttrykk for dette, delvis fordi hun følte at det vanskelig å finne noen å dele tankene med i den lille nordnorske byen Harstad. I dag bor hun i Oslo.

På kort tid ble bloggen til Sophie Elise en av de aller største i landet. Hun ble intervjuet stadig oftere i andre media, og fikk etter hvert en høy profil. Sophie Elise fikk også delta i flere sesonger i TV-serien “Bloggerne”. Hun har også deltatt i andre realityserier, som for eksempel “Mitt Dansecrew” der hun kom på tredjeplass. I det hele tatt er hun svært opptatt av musikk, hun har utgitt to låter som har kommet seg inn på VG-lista og har i tillegg blitt en av landets mest populære og ettertraktede skivespinnere.

Privat oppgir Sophie Elise at hun fortsatt er forelsket i sin gamle kjæreste Mathias fra Harstad, selv om paret tilsynelatende ikke er sammen lenger. Hun har også slitt med rusproblemer, som hun nær sagt selvfølgelig også har utbrodert på bloggen og i andre media. Uansett, hun prøver i hvert fall ikke å skjule det som foregår i livet hennes.