Ukens blogg – Silje Helén Søvik

Screen Shot 2012-09-18 at 15

21 sept Ukens blogg – Silje Helén Søvik

Silje Helén Søvik skriver mammabloggen www.mammasilje.blogg.no. Hun skriver om hverdagen med døtrene sine Celine Helén og Lykke Elise. Hun deler erfaringer, oppturene og nedturene hun opplever i hverdagen og forteller hvordan det er å være ung mor.

Hvordan vil du beskrive bloggen din?
Min blogg går vel under kategorien “mammablogg”, der jeg skriver mest om min hverdag som ung tobarnsmor og selvfølgelig andre ting som interesserer meg.

Hvorfor blogger du?
Jeg har alltid vært veldig glad i sånt. Har hatt dagbøker, hjemmesider og logger på nettet sålenge jeg kan huske. Allerede på barneskolen begynte jeg å lage “hjemmesider” der jeg delte bilder og skrev ting om meg selv om min hverdag. Etterhvert begynte blogg å bli populært, og da var det vel egentlig bare helt naturlig for meg å starte med det også. Totalt har jeg blogget i over 5 år nå, men ble ikke skikkelig aktiv før begynnelsen av 2009. Jeg elsker å blogge, og kan ikke se at jeg kommer til å slutte med det første.

Fortell om noe som beskriver deg.
Vanskelig!

Hva vil du si kjennetegner garderoben din?
Garderoben min er fryktelig kjedelig, for å være ærlig. Jeg er ikke noe god når det kommer til mote. Vil så gjerne være det, men ender nesten alltid opp med kjedelige antrekk hver dag.

Har du et stilikon?
Nei, ikke et spesielt ikon. Jeg tar med meg inspirasjon fra forskjellige, men har ikke en spesiell plass jeg henter all inspirasjon fra.

Har du noen drømmer?
Jeg har mange drømmer. Først og fremst håper jeg selvfølgelig at fremtiden blir fin både for meg og familien min. Nå har vi akkurat kjøpt oss hus, og det var jo en av drømmene våres. Så nå håper jeg vi får det fint i nyhuset våres – som vi snart flytter inn i. Ellers drømmer jeg om å reise mer, og ikke minst – få enda mer tid til familie og venner.

Hvor får du inspirasjon fra?
Det kommer an på hva jeg skal ha inspirasjon til, men det går mye i blogger. Både mammablogger, moteblogger, interiørblogger og så videre. Alt etter hva det er jeg er ute etter.

Hva er ditt beste bloggtips?
Blogg om det DU interesserer deg for. Ikke prøv å etterligne alle andre på topplisten, de blogg-typene finnes det allerede mange av. Tenk nytt!

Hvor shopper du helst?
Jeg er egentlig flinkest til å kjøpe ting til barna mine, men når jeg først kjøper noe til meg selv – så er det som oftest fra BikBok.

Ditt aller beste kjøp?
Uten tvil speilreflekskameraet mitt, canon 500D. Jeg kjøpte speilrefleks for 4 år siden, og siden det har det vært i bruk hver eneste dag.

Hvilke fremtidsplaner har du?
Først og fremst å utdanne meg til barnevernspedagog. Det er noe jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville bli, men med to små har det blitt noen pauser – så jeg har ikke kommet så langt enda. Ellers har vi planer om å bygge eget hus på tomta vår etterhvert, men utdannelsen kommer nok først!

Hvilke blogg er din favoritt og hvorfor?
Bare en? Jeg har ikke sjangs! Blant mammabloggene så er det Frumaela.com, Kayso.net og litloo.com.

BlogIt takker Silje Helén for et flott intervju og ønsker henne lykke til videre med innredningen av nytt hus. 

Tags: